Top 40 legújabb link > SMS, sms küldés - wyw.hu

Szponzorált linkek
Tömeges SMS küldés
http://www.sms-kuldes.hu

SMS küldő megoldás kis- és nagyvállalatok számára egyaránt. Üzenet alapú elszámolási, versenyképes díjazással. Kérjen ajánlatot és próbálja ki Tömeges SMS küldés szolgáltatásunkat. 0-24 órás üzemidő és folyamatos ügyféltámogatás. Az egyedi fejlesztésű rendszerünknek köszönhetően a piac egyik legolcsóbb szolgáltatását biztosítjuk. Kérjen ajánlatot és próbálja ki ingyen!

Tömeges SMS küldés
Valetin napi versek, sms-ek
http://hunforum.com/sms-ek-versek/valetin-napi-versek-sms-ek-t98.html

Valetin napi versek, sms-ek gyüjteménye. Az smseket megoszthatjuk kedvelt közösségi oldalunkon is.

Valetin napi versek, sms-ek
MobilFizető.hu
http://mobilfizeto.hu

A Magyarországon elérhető mobiltelefon alapú érintés nélküli fizetési rendszerek bemutatása. Vásárlás okostelefonos alkalmazás és SMS küldés segítségével. Friss hírek, információk a témakörben.

MobilFizető.hu
BeDirect Tömeges SMS küldés és fogadás
http://www.bedirectsms.com/

A BeDirect SMS segítségével elérhető tömeges SMS küldés és fogadás vezető szerepe megkérdőjelezhetetlenné vált az üzleti kommunikációban. Ez a bárki számára elérhető, rendkívül költséghatékony kommunikációs platform kimagaslóan magas konverziós arányokat biztosít.

BeDirect Tömeges SMS küldés és fogadás
Versek a karácsonyról
http://karacsonyiversek.blog.hu/

Karácsonyi versek egyedileg válogatott gyűjteménye. A blog rendszeresen frissül új versekkel, amiket a legjobb amatőr művek közül válogatott ki a szerkesztője.

Versek a karácsonyról
Christmas quotes
http://www.christmas-quotes.org

Angol nyelvű karácsonyi idézetek kategorizált gyűjteménye. Az idézeteket lehetőség van e-mailben elküldeni a beépített idézetküldő segítségével, de akár saját oldaladon is megjelenítheted, vagy megoszthatod őket.

Christmas quotes
Névnapi sms-ek, névnap leírások
http://verseksmsek.com/category/nevnapok

Tekintse meg a névnap leírásokat oldalunkon, ahol összegyűjtöttük a névnapokat, s azokról bővebb információkkal megtekintheti portálunkon. Felfedjük, hogy a névnap honnan ered, mi az egyes nevek jelentése. Olvasson még több információkat a nevekről, s kutakodjon a legjobb sms-ek között, így ha az ismerőseinek névnapi köszöntőt kellene írnia, akkor csak másoljon be egyet a készülékébe.

Névnapi sms-ek, névnap leírások
Szülinapi sms-ek
http://szuletesnapikoszontok.hu/szulinapi/szuletesnapi-sms-ek/

Születésnapi köszöntők, versek, idézetek, sms-ek, dalok és videók gyűjteménye. Imádod az ünnepeket? Számon tartod barátaid, szeretteid születésnapját, de fejtörést okoz, hogy milyen szülinapi köszöntővel lepd meg őket minden évben? Mi segítünk. Válassz bátran az általunk összegyűjtött olykor mókás, vagy szerelmes, de mindenképpen tanulságos tartalmak közül. Köszöntsd fel elsőként ismerőseidet ezen a fontos napon!

Szülinapi sms-ek
SMSglobal emelt díjas SMS szolgáltató!
http://www.smsglobal.hu

A SYSTECH Globál Kft. elsődleges tevékenységi köre az emelt díjas SMS fogadására alkalmas telefonszámok értékesítése a piac különböző területein. Célunk a minél gyorsabb és zökkenőmentesebb kifizetés. A hét hét napján hétfőtől vasárnapig kollégánk állandó elérése biztosított és partnerünk vagy leendő partnerünkrendelkezésére áll. Emletd díjas SMS szolgáltatás mesterfokon!

SMSglobal emelt díjas SMS szolgáltató!
Locsolóvers.hu a legjobb húsvéti locsolóversek gyűjteménye
http://www.locsolovers.hu/

A locsolovers.hu honlap a húsvéti locsolóverseket hivatott összegyűjteni, kategorizálni és a húsvéti hagyományoknak hódoló közönség rendelkezésére bocsájtani. A húsvéti locsolóverseket kategóriákba rendezve találja meg honlapunkon, talál hagyományos, vicces és pikáns locsolóverseket egyaránt. Kellemes böngészést, és sok piros tojást kívánunk!

Locsolóvers.hu a legjobb húsvéti locsolóversek gyűjteménye
Quotes about love
http://www.citatum.org/category/Love

Angol nyelvű szerelmes idézetek forrással ellátott gyűjteménye. Az idézeteket lehetőség van kategória, szerző, forrás vagy akár a szerző foglalkozása, nemzetisége, születési ideje szerint is listázni. A többi angol nyelvű gyűjteménnyel szemben itt teret kapnak a magyar nyelvű alkotók hivatalos angol fordításaiból származó idézetek is. Regisztráció után lehetőség van a gyűjtemény bővítése mellett kedvencek gyűjtésére, ezáltal a toplisták alakítására is.

Quotes about love
Sony Ericsson
http://sonyericsson.wyw.hu/

Sony Ericcson katalógus. Sonyericsson leírások, típusok, tesztek. Firmware, mobil csengőhangok, játékok, videók, walkman, fórum.

Sony Ericsson
Nokia
http://nokia.wyw.hu/

Nokia mobil, okostelefonok. Nokia boltok, programok, tartozékok, teszt, leírások, háttérképek, csengőhangok. N2310, N2610, N5310, N6111, N6120, N6300, N6500, n71, n76, N7373, n75, n800, n81, n810, n95

Nokia
Telefon - telefon.wyw.hu
http://telefon.wyw.hu/

Telefon katalógus - telefonok. Ingyen sms, voip szolgáltatók, hangposta szolgáltatások, mobiltelefon, mobil csengőhangok, szolgáltatók, isdn, telefonos játékok, oldalak, ingyen telefonálás, távközlés.

Telefon - telefon.wyw.hu
Samsung mobil tesztek
http://mobiltesztek.hu/samsung/

A Samsung mobiltelefon tesztek áttanulmányozásával a vásárlók még azelőtt informálódhatnak a kiszemelt Samsung mobiltelefon előnyeiről és gyengeségeiről, hogy a vonatkozó Samsung mobiltelefont ténylegesen megvásárolnák. Reményeink szerint a Samsung mobiltelefon teszteknek köszönhetően egyre több vásárló válik elégedetté majd a megvett Samsung mobiltelefonnal.

Samsung mobil tesztek
Sms és a humor
http://www.netorian.hu/kategoria/67

Vicces, humoros és egyéb sms-ek gyűjteménye. Ezen kívűl versek is fellelhetők az oldalon.

Sms és a humor
Poénos sms
http://www.smspedia.hu/poenos

Humoros, vicces, poénos sms-ek gyűjteménye. Kedvedre böngészhetsz a rövid szöveges üzenetek közt, melyekkel kíválóan meglepheted barátaidat, családodat, ismerőseidet nem vár pillanatokban.

Poénos sms
Születésnap smsben
http://www.smspedia.hu/unnepi/szuletesnap

smspedia.hu Születésnapi sms-ek gyűjteménye. Kedvedre böngészhetsz a rövid szöveges üzenetek közt, melyekkel kíválóan meglepheted barátaidat, családodat, ismerőseidet.

Születésnap smsben
Szerelem smsben
http://www.smspedia.hu/szerelmes

Az smspedia.hu weboldal, olyan érdekes, hasznos és mindenki számára elérhető sms üzenetek gyűjteménye, melyek megfelelőek az élet minden, fontos ünnepére, alkalmára. Szerelmes sms-ek.

Szerelem smsben
Névnap smsben
http://www.smspedia.hu/unnepi/nevnap

Névnapi köszöntők, sms-ek gyűjteménye - smspedia.hu

Névnap smsben
Húsvét smsben
http://www.smspedia.hu/husvet

Húsvéti sms-ek, köszöntők - smspedia.hu Kedvedre böngészhetsz a rövid szöveges üzenetek közt, melyekkel kíválóan meglepheted barátaidat, családodat, ismerőseidet nem vár pillanatokban.

Húsvét smsben
Ingyen sms küldés Magyarország - Fórum
http://ingyensmskuldes.hu/forum-ingyensms/

Ez a honlap azért jött létre, hogy a neten fellelhető ingyen sms küldő oldalakat összegyűjtse. Lehetőség van van ingyen sms oldalakkal, mobilokkal kapcsolatban fórumozni.

Ingyen sms küldés Magyarország - Fórum
Bip Kampány - tömeges SMS küldés
http://sms.bipkampany.hu/

Tömeges SMS küldés A Bip tömeges SMS-nek köszönhetően Ön bármikor és bárhonnan könnyedén tudja elérni ügyfeleit, kollégáit, barátait - legyen szó akár marketing, PR vagy informatív jellegű tartalomról. Miért a Bip SMS a legjobb választás? Költséghatékony! * Díjmentes tesztelési lehetőség, gyors aktiválás - regisztráljon és próbálja ki Ön is! * Nincs sem egyszeri igénybevételi sem havi díj - csak Bip SMS egyenlegét kell feltöltenie, amelyet teljesen leforgalmazhat * Stabil és megbízható szolgáltatás versenyképes áron, az SMS piac egyik legjobb rendszerével! Egyszerű! * Egyszerű, könnyen kezelhető webes felület, amely bárhonnan elérhető * Excelből vagy más szoftverből is feltölthető címjegyzék (CSV) * Szűrési lehetőség a címzettek között * Sablonozás, megszemélyesítés lehetősége * Időzíthető SMS küldés * Választható feladó azonosító(k) * Összefűzött SMS-ek

Bip Kampány - tömeges SMS küldés
Valentin napi
http://verseksmsek.com/

Tegye széppé és emlékezetesség kedvesének a szerelmesek napját! Pár sor a szerelemről, néhány magvas gondolat az érzéseiről biztosan könnyeket csal majd kedves szemébe Valentin napi ünneplésükkor. Nézzen fel minél előbb honlapunkra, hogy meglelje a legkedvesebb, leginkább Önhöz és párjához illő szavakat verseink, idézeteink közt!

Valentin napi
Szép szavak és gondolatok
http://www.szerelmessms.hu/

Szerelmes sms-ek minden mennyiségben. Ha megbántottad kedvesed és nem jut eszedbe egy szép gondolat se nézz körül biztosan találsz egy szép gondolatot amellyel kedveskedhetsz kedvesednek

Szép szavak és gondolatok
Szilveszteri sms-ek
http://chatlakozz.hu/sms/szilveszteri-sms/index.php

Minden évben újabb szilveszteri sms-ek bővítik tovább a Chat-Lak-ozz! portál szilveszteri sms gyűjteményét. Akár saját rövid szövegedet szeretnéd közzé tenni, akár pedig szilveszteri sms-t keresel, nálunk jó helyen jársz!

Szilveszteri sms-ek
Szerelmes idézetek blog
http://szerelmesidezetek.wordpress.com

Szerelmes idézetek naponta frissülő gyűjteménye. A blog csak híres emberektől származó szerelmes idézeteket tartalmaz, és minden egyes idézet forrása ellenőrzésre kerül publikálás előtt. Minden nap egy új szerelmes idézet kerül fel az oldalra.

Szerelmes idézetek blog
Karácsonyi sms gyűjtemény
http://chatlakozz.hu/sms/karacsonyi-sms/index.php

Karácsonyi sms-ek a vicces-től egészen a megható idézetekig. Ha nincs ötleted vagy szeretnél többet átnézni, akkor keresd fel a Chat-Lak-ozz! felhasználóinak gyűjteményét is.

Karácsonyi sms gyűjtemény
Ingyen sms küldés Magyarország
http://www.ingyensmskuldes.hu

Ingyen sms küldés, és azzal kapcsolatos oldalak bemutatása, használata.

Ingyen sms küldés Magyarország
BzzS
http://www.bzzs.hu/

Ingyen SMS küldés Magyarországra és Külföldre is. 1 nap 1 számra 1 szer!

BzzS
Autópálya matrica vásárlás SMS segítségével
http://www.autopalyamatrica.ws

Autópálya matricát vásárolnál? Fölösleges sorban állni a benzinkútnál! Az autópálya matrica pillanatok alatt, kényelmesen és biztonságosan megvásárolható.

Autópálya matrica vásárlás SMS segítségével
Ingyensmsblog
http://ingyensms.blog.hu/

Ingyen sms küldési lehetőségek gyűjteménye, fóruma. Oszd meg a tapasztalataidat mással, fórumozz, beléphetsz a klubba hogy jól informált lehess ingyen sms lehetőségekről.

Ingyensmsblog
Újévi sms
http://www.ujev.hu/sms

Újévi hagyományok Hazánkban nem is egy hiedelem kapcsolódik az óév legutolsó napjához, illetve az újév első napjához. A különböző babonás szokásoknak az élet minden területére kiterjedő hatást tulajdonítottak eleink. Így például szokás volt a hajadon lányok körében a párjóslás. Ez úgy történt, hogy a lányok papírdarabokra legények neveit írták. Ezután mindegyik papírt egy-egy darab tésztába tették, amiből gombócokat gyúrtak. Éjfélkor a gombócokat lobogó vízbe dobták, s amelyik gombóc először a felszínre úszott, azt kivették, s így „megtudták” a leendő párjuk nevét.

Újévi sms
Születésnapi idézetek
http://www.mondta.hu/szuletesnap

Válogatott születésnapi idézetek, melyeket könnyedén elküldhetsz akár levélben is az ünnepeltnek.

Születésnapi idézetek
Mp3 és 3GP videó letöltés
http://letolteskutato.hu/

Mp3 zeneletöltés és videó letöltés kereső oldal. Angol dalszövegek keresésére is lehetőség van az oldalon, továbbá regisztráció után saját játszási listákat hozhatunk létre.

Mp3 és 3GP videó letöltés
Ingyen SMS küldés egyszerűen
http://ingyensms.hu.tl

A legnépszerűbb ingyen SMS küldő oldalak részletes bemutatása, segítség használatukhoz.

Ingyen SMS küldés egyszerűen
Szerelmes SMS-gyűjtemény
http://szerelmesszivek.blogspot.com/search/label/id%C3%A9zet

A honlap üzemeltetőinek célja, hogy egy nagy szerelmes SMS-gyűjteményt hozzanak létre.

Szerelmes SMS-gyűjtemény
Születésnapi smsek
http://verseksmsek.com/category/szuletesnapi-sms-ek

Tréfás sms-ek születésnapra. Szép születésnapi köszöntők. Rengeteg találó sms Születésnapi témakörben. Gyere, és találd meg a kedvedrevalót Te is!

Születésnapi smsek
Ingyen sms
http://www.ingyen-sms.info/

Ingyen SMS küldő oldalak lelőhelye, ahol részletesen bemutatjuk a működésüket is! Hogy végre valami ingyen legyen!

Ingyen sms
Zeneletöltés
http://zeneletoltesek.hu/

Ingyenes zeneletöltéseket találhatók ezen az oldalon, stílusonként kategorizálva. Belehallgathatsz a zenékbe és a zenelejátszót akár a saját weboldaladba is illesztheted.

Zeneletöltés
Hirdetések
Oldal leírása
sms.wyw.hu: WYW SMS. SMS küldés, ingyen sms, szolgáltatók, emelt díjas sms. szerelmes, névnapi, szilveszteri, újévi, születésnapi, karácsonyi, húsvéti, vicces sms-ek.
Gyűjteményünkben 279 válogatott SMS témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 279 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 629017